yhdistyksen logoOutokummun Kennelseura ry

henkilötkoulutukset* kokeet* jäsentiedotteet * liity jäseneksi * etusivulle

Koulutukset 2018

::: TOKO::: AGILITY::: PK-JÄLKI ::: PENTUKURSSI::: NÄYTTELYKOULUTUS:::RALLY-TOKO

Koulutusvastaava Minna Voutilainen, p. 040 716 5843

KOULUTUSKENTTÄ

Koulutuskenttämme sijaitsee Särkkälänkujalla, ns. Kalattoman kenttä. Koulutuskentälle ovat tervetulleita kaikki rokotetut ja terveet koirat ikään ja rotuun katsomatta. Muistathan, että koulutuskenttä ei ole ulkoilutuspaikka, käytä koirasi muualla tarpeillaan ennen kentälle tuloa! Kiimassa olevaa narttukoiraa ei saa tuoda koulutuspaikoille.

Tottelevaisuus ja tapakoulutus
Tottelevaisuuskoulutus on tarkoitettu koirakoille, jotka haluavat oppia varsinaisia tottelevaisuusliikkeitä. Koulutuksessa on mahdollista (muttei pakollista) tähdätä kilpailemaan tokossa ja vinkkejä annetaan myös palveluskoirien tottelevaisuuteen.

Koirien tulee olla rokotettuja ja juoksuttomia sekä ohjaajan Outokummun Kennelseuran jäsen.

TERVETULOA HARRASTAMAAN KOIRASI KANSSA!

Tiedustelut: 040-7165843 / Minnan myös pk-puolelle. Koulutus sopii kaikille koirille, joille on jo jonkin verran koulutettu perustottelevaisuutta.

Hyvät Tavat -ryhmä on tarkoitettu kaikille koirille: nuorille, murkkuikäisille, ongelmakoirille, kotikoirille ja kaikille, jotka haluat opettaa koirilleen sosiaalisuutta ja hyviä käytöstapoja. Ryhmässä harjoitellaan mm. ohjaajan ja koiran välisen suhteen luomista, luoksetuloa, toisen koiran ohittamistilanteita ja perustottelevaisuutta.

SYKSYN KURSSEISTA - ILMOITTAUDU NYT!
Outokummun Kennelseuran syksyn koulutukset järjestetään ostopalveluna Koirakoulu Napakasta, mikäli koulutukseen ilmoittautuneita on riittävästi. Kouluttaja Niina Leinoseen voit tutustua Koirakoulu Napakan omilta nettisivuilta.
Koulutusta on tarkoitus järjestää kysynnän perusteella Pentu-, toko-, Rallytoko- tai agilityryhmissä. Kursseista 2-3 tulisi täyttyä, että koulutuksen järjestäminen onnistuu.
Koulutus on maksullista ja Outokummun Kennelseura maksaa jäsentensä kuluista puolet eli seuran jäsenelle jää maksettavaa noin 45 euroa per kurssi. Tarkka summa varmistuu kunhan osallistujamäärät / toteutuvat kurssit on tiedossa.
Koulutuskertoja on 5 ja aloituspäivä on torstai 16.8.
Nyt mahdollisimman moni ilmoittautumaan, niin saadaan syksyn koulutukset järjestymään.
Viimeinen ilmoittaumispäivä on 25.7.2018 ja ilmot puhelinnumeroineen ja yhteystietoineen voi laittaa osoitteeseen: minnavoutilainen(at)hotmail.com.
Laita viestiin mikä kurssi kiinnostaa ja laita myös varatoive, sillä kursseista toteutetaan ne, mille tulee riittävästi koirakoita.

HYVÄT TAVAT -RYHMÄN OHJELMA kevät 2018

Koulutukset sunnuntaisin klo 17 pennut ja klo 17.30 aikuiset 8.4.2018 alkaen toukokuun loppuun.

8.4. Erja (arkitottis)
15.4. Minna (arkitottis)
22.4. Hanna (arkitottis)
29.4. Päivi (näyttelytreenit)
6.5. Teemu (rallytoko)
13.5. Minna (arkitottis)
20.5. Päivi (näyttelytreenit)
27.5. Teemu (rallytoko)

Ryhmään ovat kaikki koirat rotuun, kokoon, koulutustasoon katsomatta tervetulleita!

Koirien tulee olla rokotettuja ja juoksuttomia sekä ohjaajan Outokummun Kennelseuran jäsen.

TERVETULOA HARRASTAMAAN KOIRASI KANSSA!

Tiedustelut: 040 7165843 / Minna

Agility
Agilityn pienryhmät tällä hetkellä täynnä, vapaita paikkoja ei ole.

PK-lajit
Kysy koulutusvastaavalta Minna Voutilaiselta.

Pentukurssi

Kevään pentukurssi alkaa! Kuuden (6) kerran pentukurssi alkaa torstaina 3.5. klo 18 ja viimeinen kerta on tiistaina 22.5. Särkkälänkujalla, ns. Kalattoman kenttä. Kurssille ovat tervetulleita 4kk-12kk ikäiset koirat, joiden rokotukset ovat kunnossa rokotusohjelman mukaisesti. Ilmoittautumiset ja kyselyt s-postiin: erja.martikainen(at)karelialaser.fi 27.4. mennessä. Kurssi on maksullinen: jäseniltä 5EUR, ei-jäseniltä 20EUR. Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisäohjeet kurssin maksuun. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita koirasi rotu, sukupuoli, syntymäaika ja kutsumanimi. Muista myös ilmoittaa omat yhteystietosi (koiran ohjaajan nimi, sähköposti, puhelin ja osoite). Kurssin tavoitteena on antaa sinulle taidot koirasi peruskoulutukseen ja sosiaalistaa koiraasi. Kurssilta voit jatkaa (jäsen) kerhon muuhun koulutustarjontaan.

BH-kurssi

Seitsemän (7) kerran BH-kurssi alkaa tiistaina 1.5. klo 18. BH-koe on käyttäytymiskoe, jossa todetaan koiran yhteiskuntakelpoisuus. Linkistä löydät lisää tietoa http://www.palveluskoiraliitto.fi/.../palveluskoirakoelajit/k.... Kokeeseen saavat osallistua kaikki tunnistusmerkityt ja rekisteröidyt koirat. Kokeeseen kuuluu tottelevaisuusosuus ja kaupunkiosuus. Kurssin aikana harjoitellaan kaikkia kokeen osioita. Ilmoittautumiset ja kyselyt s-postiin: erja.martikainen(at)karelialaser.fi. 27.4. mennessä.


Rally-toko
Rally-toko joka toinen viikko keskiviikkoisin parillisilla viikoilla

Näyttelykoulutus
Näyttelykoulutusta järjestetään tarpeen mukaan. Seuraa ilmoittelua.

Kouluttajat:

Toko:
Minna Voutilainen p. 040 716 5843
Hanna Hyttinen, p. 050 321 4994

Rally-toko
Teemu Salmela p. 050 3075 825

Näyttelykoulutus:
Päivi Knuutinen p. 050 3318 517

Päivitetty 23.4.2018